Teploměr na mléko Motta
Profesionální nerezový teploměr na mléko Motta pro perfektní kontrolu nad teplotou našlehaného mléka.
Profesionální nerezový teploměr na mléko Motta pro perfektní kontrolu nad teplotou našlehaného mléka.
⚡Do 17.11. jsou čaje Specialty Tea s 10% slevou s kódem tea10, neváhejte ⚡
tvůj vozík je prázdný
Příprava dokonalé kávy je pořádná alchymie. Abyste kávu nezničili už při jejím prvním spojení s vodou, je dobré zalévat kávu vodou o správné teplotě. Pokud zalijete kávu vodou, která právě dovařila v rychlovarné konvici, kávu akorát tak spálíte a určitě se na ní nepochutnáte. Káva by se měla ideálně zalévat vodou o teplotě cca 90°C plus mínus 5°C - záleží vždy na konkrétní přípravě. Pokud používáte rychlovarnou konvici určitě vyčkejte minimálně 30 vteřin až minutu - záleží i na objemu, za jak dlouho teplota vody klesne. Úplně nejsnadnější ale je pořídit si teploměr, se kterým budete mít vždy jistotu, že zaléváte kávu vodou o správné teplotě. To samé platí pro šlehání mléka do mléčných kávových nápojů. Mléko by nemělo být studené ale ani spálené. Ideální je sledovat jeho teplotu přímo při šlehání.
Více o produktech v této sekci.Profesionální nerezový teploměr na mléko Motta pro perfektní kontrolu nad teplotou našlehaného mléka.
Profesionální nerezový teploměr na mléko Motta pro perfektní kontrolu nad teplotou našlehaného mléka.
Digitální teploměr na kávu, čaj a další činnosti při vaření v kuchyni. Rozsah měření: -50C až +300C. Baterie zdarma součástí balení!
Digitální teploměr na kávu, čaj a další činnosti při vaření v kuchyni. Rozsah měření: -50C až +300C. Baterie zdarma součástí balení!
Analogový nerezový teploměr Timemore pro perfektní kontrolu nad teplotou vody, našlehaného mléka i dalšího použití v kuchyni.
Analogový nerezový teploměr Timemore pro perfektní kontrolu nad teplotou vody, našlehaného mléka i dalšího použití v kuchyni.
Profesionální digitální teploměr Rhinowares pro perfektní kontrolu nad teplotou našlehaného mléka, či vařící vody.
Profesionální digitální teploměr Rhinowares pro perfektní kontrolu nad teplotou našlehaného mléka, či vařící vody.