Kávovar La Pavoni Professional Lusso PLQ

20 850 Kč
S DPH

Tento kávovar je již dlouhou dobu naprostou italskou legendou v přípravě kávy. Klasický design pocházející z roku 1950 a nezaměnitelný proces přípravy kávy je to, čím si své zákazníky získává i v dnešní době. Model s větším bojlerem.

Skladem pouze 1 ks , doručení u Vás 6.11.
Počet

La Pavoni

Hodnocení na Heurece 98%

Doprava zdarma nad 2000Kč

Vše skladem, zítra u vás

 

Káva pražená každý týden

Kávovar La Pavoni Professional má jeden větší bojler o objemu 1,6l, který se plní ručně horní částí kávovaru. Celý bojler se potom uzavře a je po celou dobu přípravy kávy až do úplného vychladnutí pod tlakem. Hladinu vody ukazuje měřák na straně bojleru. Nahřívání bojleru je řešeno výkonným topným tělesem u jeho dna. Ohřev je potom řízen termostatem a světlo u vypínače indikuje nahřátí kávovaru

Celá příprava kávy probíhá manuálně, nejprve je třeba zvednutím páky napustit vodu do hlavy kávovaru, a pak jejím stlačením protlačit vodu skrz kávuTlak je tvořen pouze vaší silou a není zde žádné čerpadlo ani pružina. Při jednom napuštění bojleru lze připravit až 16 šálků kávy.

Pomocí parní trysky lze také připravit našlehané mlékoCelý proces je velmi jednoduchý, pára se tvoří v horní části bojleru, kde není voda - čím více prostoru, tím větší zásoba páry. 

Díky minimu elektroniky lze celý kávovar velice jednoduše udržovat a opravovat, takže vydrží v domácnosti dlouhou řadu let. 

Značka: La Pavoni
Hmotnost: 8,5kg
Bojler: jednokomorový
Bojler izolace: ne
Bojler materiál: nerezová ocel
Bojler objem: 1,6l
Čerpadlo: ne
Příkon: 950 W
Šířka: 200 mm
Výška: 320 mm
Hloubka: 290 mm

Toto zboží NENÍ skladem na naší prodejně.

La Pavoni
1570
1 Položka

Příslušenství

Reviews (1)

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews
Ověřený zákazník

Krásný, designový a elegantní La PAVONI

Dlouho jsem se rozhodoval, zda tento pákový, mechanický "presovač" koupit, ale nakonec jsem se rozhodl, že ano a nelituji toho. Práce s ním je opravdová radost a zábava - jak na espresso, tak i cappuccino. Pro přípravu je zásadní hodně ( opravdu hodně jemné) mletí kávy a množství kávy na přípravu ( optimálně cca 12 - 13g). Není to rozhodně kávovar na party a velkou návštěvu, ale na pohodovou rodinnou snídani a nebo odpolední kávu, kde není spěch a přípravu si člověk vychutná. Káva z něj opravdu stojí za to :-). Na internetu koluje dosti videí, kde je krok po kroku ukázán optimální postup přípravy.

Pomohla vám tato recenze? Ano Ne