⚡Do 17.11. jsou čaje Specialty Tea s 10% slevou s kódem tea10, neváhejte ⚡
tvůj vozík je prázdný
-
Káva
- Mlýnky
-
Alternativní přípravy
-
Kávovary
-
Příslušenství
- Termosky, termohrnky
- Kávové filtry
- Digitální váhy
- Ostatní příslušenství
- Napěňovače mléka
- Šálky, sklenice a hrnky na kávu
- Teploměry
- Čistící prostředky
- Odklepávače - knockbox
- Časopis Roast Different a knihy o kávě
- Skladování kávy
- Konvice na vaření vody
- Servírování kávy
- Konvičky na mléko
- Rychlovarné konvice
- Čokoláda
- Čaj
- ZLEVNĚNO
- Pro firmy
-
O nákupu
- Doprava a platba
- Prodejna kávy Praha - Vinohrady
- Výdejní místo Praha - Karlín
- Reklamace, rozbité zboží, vrácení
- Návody k produktům
- Vánoční provoz, čtěte!
- Reklamační řád
- Ochrana osobních údajů
- Všeobecné obchodní podmínky
- Podmínky užití e-shopu
- Zpětný odběr elektro / baterie
- Cupping / ochutnávka kávy v GourmetKava.cz
- značky
-
O kávě
-
Články o kávě
- Naše pražená káva, jaká je?
- Světlé vs. tmavé pražení kávy
- Srovnání káva Arabica vs. káva Robusta
- Káva Trung Nguyen, skvělá vietnamská káva
- Zelená káva - káva na hubnutí i jako prevence
- Historie kávy
- Druhy kávovníků a produkce kávy
- Fair trade káva
- BIO káva, organická káva
- Jak a kde se pěstuje káva?
- Výroba rozpustné kávy
- Cibetková káva
- Kyselost kávy, co ji způsobuje
- 17 zajímavostí o kávě které neznáte
- Džezva a příprava turecké kávy
- Bezkofeinová káva, výroba a účinky
- Způsoby pražení kávy
- Jak uskladnit kávu a nejčastější chyby
- Káva jako hnojivo, logr pro hnojení i do kompostu
- 3 nejdražší kávy světa
- Nejsilnější káva na světě
- Káva s reishi
- Káva piccolo aneb kofeinový Yetti
- Malování kávou
-
Příprava kávy
- Příprava kávy ve french pressu
- Příprava kávy Cold brew (studená káva)
- Příprava kávy v moka konvici
- Příprava kávy v džezvě
- Příprava kávy ve Vacuum pot
- Příprava filtrované kávy
- Espresso - kompletní manuál
- Příprava kávy v Aeropressu
- Příprava zelené kávy s pražením
- Příprava vietnamské kávy
- Jak naplnit plnitelné kapsle kávou
- Nápoje z espressa
- Příprava kávy v Chemexu
- Ledová káva - recepty na 6 způsobů
- Jak odvápnit kávovar
- Příchutě do kávy
- 7 nejčastějších chyb při přípravě kávy
- Urnex Cafiza - návod na čištění kávovaru
- Příprava kávy flat white
- Příprava kávy frappé
- Příprava kávy batch brew
- Příprava kávy espresso tonic
- Příprava kávy cappuccino
- Příprava kávy caffe latte
- Příprava kávy latte macchiato
- Příprava espresso macchiato
- Příprava kávy ristretto
- Příprava kávy espresso doppio
- Příprava kávy americano
- Příprava kávy lungo
- Příprava domácího cuppingu - ochutnávky kávy
- Jak umlít kávu bez mlýnku
- Jak vybrat
- Káva a zdraví
- Příprava čaje
- Čaj a zdraví
- Články o čaji
-
Články o kávě
Káva
The Miners Coffee Nespresso kapsle – Guatemala Decaf
100% kompostovatelné kapsle s výběrovou bezkofeinovou kávou od The Miners (10KS). Vhodné pro kávovary Nespresso.
Hodnocení na Heurece 98%
Doprava zdarma nad 2000Kč
Vše skladem, zítra u vás
Káva pražená každý týden
100% kompostovatelné kapsle s výběrovou kávou od The Miners (10KS) - bez kofeinu.
Chuť:
Maliny, Perník, Čokoláda, Granko, Sušené švestky
Acidita: ● ○ ○ ○ ○
Hořkost: ● ● ● ○ ○
Sladkost: ● ● ● ● ○
Detaily:
Farma: Finca El Pacayalito & Beneficio Las Americas
Nadmořská výška: 1320 to 1,600 m. n. m.
Zpracování: Promyté
Odrůda: Bourbon, Catuaí, Caturra, Typica
Swiss Water Decaf Process
Společnost Swiss Water Process původně pochází Kanady, nikoliv Švýcarka jak název napovídá. Nicméně technologie byla poprvé vyvinuta ve Švýcarsku. Základní myšlenkou tohoto procesu je odstranění kofeinu ze zrn bez použití chemických látek, které se obvykle využívají. Místo nich Swiss Water závisí převážně na principu osmózy a rozpustnosti použitých kávových zrn.
Proces začíná vytvořením extraktu zelené kávy, neboli GCE, pomocí čerstvé vody a rozpustitelných látek v použitých zrnkách. GCE je klíčem celého procesu.
Před dekofeinizací je zelená káva rehydratována, aby dosáhla cílené vlhkosti, která je ideální pro odstranění kofeinu. Tento krok rovněž odstraní veškeré nečistoty, prach a zbylé obaly zrnek.
GCE po celou dobu koluje kolem zelené kávy (8-10 hodin), dokud 99,9 % molekul kofeinu nepřejde do roztoku. Kofein se z něho poté odstraní prostřednictvím proprietárního systému uhlíkového filtru. Filtr je následně zaslán do regenerační pece, která spálí nahromaděný kofein a flitr tak může být znovu použít.
Jakmile se z kávy odstraní 99,9 % kofeinu, je připravena k sušení, pytlování a odeslání zákazníkům.
Technologie:
Kapsle jsou vyrobeny z přírodních vláken dřeva kombinovaných s bioplastem PLA na bázi kyseliny mléčné. Jinými slovy žádný hliník, žádné fosilní plasty, žádné mikroplasty. Dřevěná vlákna jsou získána ze zbytkových pilin po těžbě dřeva z lesů s udržitelným lesnictvím (certifikace PECF). PLA, který je 100% na organické bázi, umožňuje zformovat dřevěná vlákna do kávových kapslí.
Kapsle získaly DIN certifikaci v té nejvyšší kategorii s výsledkem testu "100% organické" z obnovitelných zdrojů.
Hmotnost: baleni: 61,5 g (10ks)
"NESPRESSO je ochranná známka společnosti Société des Produits Nestlé, S.A."
Kompatibilita s kávovary
Naše kapsle jsou kompatibilní s nejoblíbenějšími originálními stroji NESPRESSO pro soukromé domácnosti.
Úspěšně jsme otestovali kapsle ve všech strojích, které byly prodány po roce 2012. Pokud máte starší stroj (např. modelovou řadu "ESSENZA") nebo si nejste jisti kompatibilitou, kontaktujte nás kdykoliv na [email protected].
The Miners kávové kapsle nejsou kompatibilní s následujícími stroji:
Nescafé Dolce Gusto
Tchibo Caffissimo
NESPRESSO Vertuo
Tassimo
Kávové kapsle The Miners Coffee & Characters nemají žádnou vazbu k Nestlé a ke značkám NESPRESSO
Vyndání kapsle
Doporučujeme vyndat kapsli ihned po použití. Dřevěná vlákna v kávových kapslích se během vaření rozšiřují. To je jeden z důvodů, proč jsou kávové kapsle The Miners je tak snadné kompostovat. To však také znamená, že kapsle mohou uvíznout, pokud nejsou vyhozeny ihned po použití. Jakmile je káva připravená, otevřte páku stroje tak, aby kapsle spadla do sběrné nádoby.