Kakaové boby Jordis 130g
Pražené kakaové boby - zajímavá pochoutka. Ochutnejte, z čeho se čokoláda vyrábí.
Pražené kakaové boby - zajímavá pochoutka. Ochutnejte, z čeho se čokoláda vyrábí.
⚡Do 17.11. jsou čaje Specialty Tea s 10% slevou s kódem tea10, neváhejte ⚡
tvůj vozík je prázdný
Zázvor je velký kamarád s pomerančem a ten zase s čokoládou. Vzniká chuťové trio, které přijde vhod v jakémkoliv ročním období. Na čokoládu použili kakaové boby z Jamajky, Grenady a Mexika. Kolébka kakaa se jednoduše spojila s živelností Karibiku a pikantností Asie.
Složení: čokoláda (kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo).
Posyp: kandovaný pomeranč (10 %), kandovaný zázvor (10 %).
Obsah kakaové sušiny nejméně: 67 %
Může obsahovat stopy lískových ořechů, mandlí a mléka.
Skladujte v suchu při teplotě do 25°C.
NUTRIČNÍ HODNOTY:
Výživové údaje ve 100g
Energie: 494kCal/ 2065 kJ,
tuky: 29g, z toho nas. mas. kys.: 48g,
sacharidy: 54g z toho cukry: 39g,
bílkoviny: 5g,
sůl: 0,02g
Dobrá čokoláda. Moc mi chutnala kombinace zázvoru a pomeranče.
Pražené kakaové boby - zajímavá pochoutka. Ochutnejte, z čeho se čokoláda vyrábí.
Pražené kakaové boby - zajímavá pochoutka. Ochutnejte, z čeho se čokoláda vyrábí.
Stovka je to nejčistší, co se v čokoládovém světě dá stvořit. Chuť netvoří nic než kvalita bobů a schopnosti čokolatiéra.
Stovka je to nejčistší, co se v čokoládovém světě dá stvořit. Chuť netvoří nic než kvalita bobů a schopnosti čokolatiéra.
Pražené kakaové boby pěstované na Madagaskaru. Boby jsou obalené v tmavé 67% čokoládě.
Pražené kakaové boby pěstované na Madagaskaru. Boby jsou obalené v tmavé 67% čokoládě.
V čokoládě s tak vysokým obsahem kakaa si vychutnáte pravou chuť kakaových bobů. Tvoří ji ze čtyř druhů kakaa. Její chuť je kořenitá, silná a hravá zároveň. Milovník a opravdový znalec čokolády si v tomto případě přijde na své. Prostě Theobroma cacao!
V čokoládě s tak vysokým obsahem kakaa si vychutnáte pravou chuť kakaových bobů. Tvoří ji ze čtyř druhů kakaa. Její chuť je kořenitá, silná a hravá zároveň. Milovník a opravdový znalec čokolády si v tomto případě přijde na své. Prostě Theobroma cacao!